Besöksstatistik och bloggintäkter sedan start


Jag har alltid tänkt med denna investeringsblogg att jag skall vara så transparent som möjligt och vill därför visa er varje halvår till att börja med hur besöksstatistiken och hur fakturerade bloggintäkter ser ut för bloggen. Om min investeringsblogg får fler besökare och mer intäkter så kommer jag att rapportera detta i ett tätare intervall. 

Vi som bloggar lägger ned mycket tid på att skriva och dela med oss om våra investeringar och vår resa mot rikedom och för många, F.I.R.E. Om du gillar min eller någon annans blogg så ser jag gärna att du hjälper till att sprida bloggen på ett eller annat sätt då det blir roligare om fler läser den. Det är antalet besökare som lockar mig som skribent mest till att lägga ned tid och skriva bättre inlägg. Är du en bloggare som gillar min blogg kan du gärna lägga till mig i blogglistan, jag lägger kontinuerligt in bloggar som jag gillar i min blogglista så att folk hittar fler läsvärda bloggar. 

Bloggintäkter
Timlönen från bloggandet är fantastiskt liten i förhållande till den tid man lägger ned och det är ju inte tanken för mig åtminstone att jag skall tjäna pengar på bloggen utan för att dokumentera och dela med mig med min resa mot att bli börsmiljonär innan 30 års ålder! 

Under första halvåret så har intjäningen på bloggen varit följande:
Fakturerat                                          138 kr
Skatt och arbetsgivaravgifter        -64,50 kr
__________________________________
Summa intäkter                             73,50 kr

Besöksstatistik
Det är fler och fler besökare som har hittat till bloggen, den senaste månaden står för ca hälften av alla totala besök vilket är fantastiskt kul! 

De mest länkade webbplatserna är följande, tack så hemskt mycket för att ni hjälper mig att sprida bloggen. Dessa läser jag varje dag och det är väldigt goa bloggar som alla borde följa. Chrome och Windows är den största plattformen, följt av android, iphone och machintosch. Intressant hur många det är som läser ifrån mobil eller surfplatta. 

Nästa vecka är det lön och därefter är det dags att dra igång aktieköpen igen, ett inlägg kommer att komma under veckan med mina tankar om vad som ska köpas för lönen. Tack för att ni läser min blogg!

Mvh Thoke


Kommentarer

 1. Kul att se din statistik :-) Med tiden är jag säker på att du får betydligt mer besökare. Gällande min statistik får jag betydligt mest besök genom petruskos blogg. Annars har jag även en hel del trafik från Lundaluppen, Utdelningsseglaren och Krösus Sork.

  Gillar iallafall din blogg skarpt.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå där Slimis! Jag hoppas du har rätt, det är ju kul att se att trenden är uppåt! Förhoppningsvis får läsarna något tillbaka i form av inspiration och hjälp till att ta steget själv mot en bättre ekonomi och med tiden ett friare liv genom att följa oss som bloggar :-).

   De bloggarna gillar jag starkt och de finns såklart också på min lista av läsvärda bloggar. Tack för dina fina ord, gillar din blogg väldigt mycket också! ;)

   Hoppas du har haft en trevlig helg!

   Mvh Thoke

   Radera
 2. Mycket stiligt! Fortsätt så så ska du se att bloggen blir en bra källa till lite extra klirr i kassan :) Jobbigt att man fakturerar 10k och får 5k över. Men det är inget vi kan göra åt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena kronan! Tack så mycket!.Jo det är ju en fin bonus att man kan få en slant för något man tycker är roligt så det hoppas jag också 😊 haha det är riktigt fint jobbat det! Du får glädjas åt att det kommer in lite cashing på pensionen 👊😂

   Radera
 3. Hej! Hittade din blogg förra veckan och vill bara säga att du gör ett jättebra jobb! Bra skrivet och mycket intressanta fakta m.m. Fortsätt så:) Ha det gott/Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta och välkommen till min blogg! Tack så hemskt mycket för kommentaren och de fina orden! Skall göra mitt yttersta för att kunna fortsätta hålla nivån uppe! :-)

   Ha det nu riktigt gott du också!

   Mvh Thoke

   Radera

Skicka en kommentar