Dags för en paus


Som ni läsare har märkt så har inläggen lyst med sin frånvaro de senaste dagarna, det finns många goda skäl till detta och det är främst privata sådana, men även att jag har haft mycket att göra på jobbet det senaste vilket har tagit mycket energi. Tyvärr måste jag meddela att inläggen kommer att fortsätta lysa med sin frånvaro ett tag framöver.

Som minst kommer jag göra månadsuppdateringar precis som vanligt eller när någon större händelse äger rum som jag tycker är intressant och värt att skriva om. Under tiden så kommer jag lägga mer tid på mig själv, närstående samt på mina investeringar. Det kommer bli läsning av böcker och aktiebloggar istället för att skriva, och även mer fokus på välbefinnande.

Hoppas ni har haft en trevlig helg och mår bra! Jag kommer igen.

Mvh Thoke

Kommentarer

 1. Viktigt att göra de prioritering som man mår bäst av. Ser fram emot när du kommer tillbaka med mer frekventa blogginlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Stojko! Nu är det snart dags att komma igång lite smått med blogginläggen igen, nu har det lugnat ner sig lite på jobbet och jag har hunnit börja återhämta mig. :)

   Radera
 2. Återhämta dig och ta hand om de i din närhet - alltid rätt val. Trevlig sommar på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenixen! Nu har man haft en paus ett tag så nu kommer det börja komma lite blogginlägg så smått igen. :) Hoppas du också får en underbar sommar :)

   Radera

Skicka en kommentar